آموزش الکترونیکی
1399/1/25 دوشنبه
سئوالات متداول دانشجويان و اساتيد گرامي در رابطه با كلاس هاي مجازي

سئوالات متداول:

1- چگونه می‌توانم وارد سیستم شوم.

با استفاده از شماره دانشجویی به عنوان نام کاربری و رمز عبور- یعنی در هردو کادر موجود شماره دانشجویی وارد شود

2- چه نرم‌افزارهایی برای استفاده از کلاسها لازم است.

برای استفاده از کلاسها با استفاده از کامپیوتر و لپ‌تاپ باید نرم‌افزارهای Flash player , Adobe connect  نصب گردد و از مرورگر کروم یا فایر فاکس برای ورود به کلاس استفاده گردد - برای استفاده از کلاسها با استفاده از گوشی همراه باید نرم‌افزارهای adobe connect  مخصوص اندروید یا ios  نصب گردد همچنین باید  flash player مخصوص سیستم عامل گوشی هم نصب گردد. لینک دریافت نرم‌افزارها از سایت hp.pnu.ac.ir تب کلاسهای مجازی قابل دانلود می‌باشد.

3-در صورت عدم حضور به موقع در کلاسها آیا امکان استفاده از کلاس وجود دارد؟

بله در صورتی که به دلایلی موفق به حضور به موقع در کلاسها نشدید امکان استفاده از کلاسهای ضبط شده در همان مسیر ورود به کلاس وجود دارد.

4 برخی از دروس انتخاب واحد شده برای شما نمایش داده نمی‌شود.

برای این درس فعلاً استاد تعریف نشده و به محض تعریف استاد نام درس برای شما قابل مشاهده خواهد بود

5- آیا امکان استفاده از میکروفون برای دانشجویانی که از گوشی همراه استفاده می‌کنند وجود دارد یا نه

بله امکان استفاده از میکروفون وجود دارد حتی امکان chat هم هست ولی بهتر است در گوشی‌های همراه به صورت انگلیسی تایپ گردد.

6- در صورت عدم ورود به سستم به شماره دانشجویی به عنوان نام کاربری و رمز عبور چه باید کرد

با شماره‌های تماس موجود در پرتال مراکز و واحدها تماس بگیرید تا مشکل شما برطرف گردد

7- آیا امکان استفاده از گوشی‌های همراه برای اساتید وجود دارد

با توجه به اینکه اساتید ملزم به ضبط کلاسها هستند حتماً باید از کامپیوتر و لپ‌ تاپ برای ورود به سیستم استفاده کنند ولی دانشجویان می‌توانند از گوشی همراه استفاده نمایند.

8- هنگام تایپ فارسی فونت‌ها به هم می‌ریزد

برای رفع این مشکل حتماً برای تایپ فارسی از shift+ x استفاده نمائید.