فرهنگی و ورزشی
1397/7/6 جمعه
کمیته مشاوره دانشجویی دانشگاه پیام نور استان گلستان تشکیل جلسه داد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور گلستان، جلسه کمیته مشاوره دانشجویی  دانشگاه پیام نور استان با حضور اکثریت اعضاء در دفتر معاون استان تشکیل جلسه داد.

تدوین و بررسی طرح ها و برنامه های حوزه آسیب شناسی اجتماعی، تشکیل هسته مشاوره در مراکز و واحدها، دریافت مجوز دفتر مشاوره و روانشناسی از مراجع ذیصلاح و نیز تصمصم گیری در خصوص برنامه های اعلامی  سازمان جزو موارد مطرح شده در این کمیته بود.

گفتنی است کمیته مشاوره استان مرکب از یک نفر واجد شرایط با عنوان نماینده رئیس استان (رئیس کمیته )، دو تا چهار نفر از نمایندگان کمیته مشاوره که یکی از آنها از اعضای هیأت علمی گروه الهیات می باشد به پیشنهاد رئیس استان و حکم مسئول دفتر مشاوره تحت عنوان «کمیته مشاوره» تشکیل میشود.

انتخاب نماینده کمیته مشاوره درمراکز تحت پوشش از بین افراد واجد شرایط معرفی شده توسط رئیس مرکز و دبیر کمیته استان، هماهنگی و نظارت بر خدمات مشاوره ای در سطح استان و گردآوری گزارشات واطلاعات لازم ازخدمات مشاوره ای و انعکاس آن به دفترمشاوره از مهمترین وظایف این کمیته می باشد.