فرهنگی و ورزشی
1398/4/16 یکشنبه
همایش کاهش آسیب های اجتماعی در دانشگاه پیام نور استان گلستان برگزار شد

دانشگاه پیام نور استان گلستان با همکاری اداره کل فرهنگی و اجتماعی استانداری، همایش کاهش آسیب های اجتماعی با رویکرد طلاق را در تالار نگاه مجموعه فرهنگی فخرالدین اسعد گرگانی برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان گلستان، در این همایش که با حضور حجه الاسلام دکتر مظفری، مشاور امور فرهنگی دانشگاه پیام نور، مهندس چراغعلی، معاون سیاسی امنیتی استاندار گلستان، دکتر نهضتی رئیس دانشگاه پیام نور استان گلستان و  تنی چند از اساتید و دانشجویان  برگزار شد از فعالان برگزاری دوره های کارگاهی آسیب های اجتماعی تجلیل شد.

گفتنی است بر اساس تفاهم نامه ای که فی مابین دانشگاه پیام نور و معانت اجتماعی و فرهنگی استانداری گلستان منعقد شد تعداد 120 کارگاه آموزشی مختلف با موضوع کاهش اسیب ها ی اجتماعی طی چهار ماه در 11 شهر استان وبرای 8 هزار نفر ساعت با همکاری اساتید و دانشجویان دانشگاه پیام نور استان برگزار شد.