فرهنگی و ورزشی
1400/2/15 چهارشنبهمعاون فرهنگی، اجتماعی دانشگاه پیام نور عنوان کرد:
گلستان میزبان جشنواره بین المللی حرکت ویژه دانشجویان پیام نور

معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه پیام نور از برگزاری جشنواره بین المللی حرکت به میزبانی دانشگاه پیام نوراستان گلستان خبر داد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان گلستان، دکتر محمد هادی امین ناجی، طی جلسه ویدئویی که با حضور مدیران کل فرهنگی دانشگاه، رئیس دانشگاه پیام نور استان گلستان بهمراه مدیران ستادی استان برگزار شد از برگزاری جشنواره حرکت دانشجویان پیام نور به میزبانی استان گلستان خبر داد.

دکتر ناجی با اشاره به اینکه جشنواره حرکت امسال بصورت بین المللی و با حضور دانشجویانی از مراکز بین الملل این دانشگاه ازسایر کشورها برگزار خواهد شد عنوان کرد: سوم خرداد ماه امسال همزمان با سالروز آزاد سازی خرمشهر دبیرخانه این جشنواره در استان گلستان افتتاح خواهد شد.

وی تصریح کرد: دانشجویان علاقمند تا پایان شهریور ماه فرصت خواهند داشت تا آثار خود را در زمینه اختراعات، نوآوری ها، کتب، نشریات، محتواهای دیجیتالی، فعالیت های خلاقانه، کارآفرینی و انجمن های علمی برتر به دبیرخانه این جشنواره ارسال نمایند.

گفتنی است جشنواره حرکت با محوریت دستاوردها و توانمیدهای فردی و جمعی دانشجویان  دانشگاه پیام نور همه ساله در قالب انجمن های علمی در این دانشگاه  برگزار شده و نفرات برتر به جشنواره وزارت علوم راه می یابند.