فناوری و پژوهش
1398/12/21 چهارشنبهمعاون پژوهشی و فناوری دانشگاه پیام نور خبر داد:
دانشگاه پیام نور رتبه دوم طرح های ممتاز برگزیده دانشگاههای کشور

دکتر محمدعلی کریمی گفت: دانشگاه پیام نور با طرح ممتاز برگزیده "استفاده از خاک های آلوده به مواد نفتی شرکت پالایش نفت اصفهان در کارخانه سیمان اردستان و سایر کارخانه های سیمان" حائز رتبه دوم و ممتاز در بین ۱۱ دانشگاه فعال برگزیده کشور در "رونق تولید ملی" شد.
به گزارش روابط عمومی، معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه پیام نور با عنوان اینکه طبق اعلام معاونت پژوهشی وزارت علوم، از تیرماه سال جاری طرح های برگزیده استانها در راستای شعار سال مبنی بر «رونق تولید ملی» بررسی و انتخاب شده اند، افزود: امسال ۳۵ دانشگاه سراسر کشور، در راستای عمل به شعار سال که همان رونق تولید ملی وهمچنین حل معضلات منطقه و تقویت ارتباط دانشگاه ها و پژوهشگاه های هر استان با بخش های مختلف جامعه و صنعت بود، ۵۱ طرح پژوهشی ارائه دادند که از این میان وزارت علوم ۱۱ طرح را به عنوان طرح های برگزیده ممتاز انتخاب کرد.