تحصیلات تکمیلی
1398/12/27 سه‌شنبه
تمدید حذف و اضافه ترم دوم دانشگاه پیام نور در سال تحصیلی 99-98
مهلت حذف و اضافه ترم دوم دانشگاه پیام نور برای کلیه دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد در سیستم گلستان تا 15 فروردین 99 تمدید شد

ورودی های جدید پیام نور نیز تا 15 اسفند می توانند انتخاب واحد و یا حذف و اضافه خود را در سیستم گلستان انجام دهند
حذف و اضافه این دسته از دانشجویان همانند دانشجویان ورودی قدیم می باشد (تا 15 فروردین 99 تمدید شد)

دانشجویانی که انتخاب واحد نکرده اند
در حذف و اضافه دانشگاه پیام نور دانشجویانی که در مهلت مقرر قبلی انتخاب واحد موفق به انتخاب واحد نشده اند فرصت دارند نسبت به اخذ واحد اقدام کنند

دانشجویان پیام نور برای ثبت نام و انتخاب واحد همانند نیمسال های گذشته باید با مراجعه به سیستم گلستان پیام نور به آدرس reg.pnunews.com و از مسیر "ثبت نام –> عملیات ثبت نام –> ثبت نام اصلی" نسبت به انتخاب واحد خود اقدام کنند.