آموزش
1401/3/17 سه‌شنبه
قابل توجه دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور استان گلستان:
سومین رزم آزمون آشنایی دانشجویان استان گلستان با سامانه آزمونی دروس عمومی مرکز سنجش و آزمون ( edu.pnu.ac.ir ) به منظور بررسی صحت نام کاربری و رمز عبور دانشجویان و نیز اطمینان از ثبت دروس عمومی اخذ شده توسط دانشجو در سامانه فوق، در روز شنبه، بیست یکم خردادماه ۱۴۰۱ ساعت ۱۲ ظهر برگزار خواهد شد.

💻سامانه آزمون دروس عمومی مقطع کارشناسی:
 edu.pnu.ac.ir

جهت ورود به سامانه:
🖋️نام کاربری: شماره دانشجویی
🖋️رمز عبور: کد ملی ثبت شده در سامانه گلستان
🖋️نام کاربری و رمز عبور اتباع: شماره دانشجویی

❗درصورتی‌که کد ملی ثبت‌شده در سامانه گلستان اشتباه می‌باشد در اسرع وقت با مراجعه به واحد آموزش دانشگاه، نسبت‌ به اصلاح آن اقدام نمایید تا در آزمون پایان‌ترم با مشکل مواجه نشوید.

📝 لیست دروس عمومی:
اندیشه سیاسی امام‌خمینی، آشنایی با قانون اساسی، انقلاب اسلامی ایران، تفسیر موضوعی نهج‌البلاغه، تربیت‌بدنی (ویژه)، اندیشه اسلامی ۱ و ۲،  آیین زندگی (اخلاق کاربردی) ورزش ۱ (ویژه)، فارسی، دانش خانواده و جمعیت، تفسیر موضوعی قرآن، زبان خارجی،حفظ جزء ۳۰ قرآن کریم، فلسفه اخلاق (با تکیه‌بر مباحث تربیتی)، اخلاق اسلامی (مبانی و مفاهیم)، فرهنگ و تمدن اسلام و ایران،  ارزش‌های دفاع مقدس
فايل هاي مربوطه :
سامانه آزمون مجازي دانشگاه پيام نور راهنماي امتحان براي دانشجويان.pdf959.191 KB