آموزش
1401/11/1 شنبهجمعه ۳۰ دی ماه ۱۴۰۱
بازدید دکتر اسماعیل نادری از حوزه آزمون مرکز گرگان

آزمون سراسری ۱۴۰۲ نوبت اول، همزمان با سراسر کشور با حضور بیش از ۲۰۰۰ داوطلب طی روزهای پنجشنبه و جمعه  ۲۹ و ۳۰ دی ماه در گروههای آزمایشی علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی، علوم  انسانی، هنر و زبان خارجه در مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور استان گلستان برگزار شد.

دکتر اسماعیل نادری، رئیس دانشگاه پیام نور استان گلستان با حضور در حوزه آزمون مرکز گرگان، از تلاش همکاران در برگزاری بهینه کنکور سراسری تقدیر کرد.

نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در حوزه امتحانی ضمن بازدید از روند برگزاری این رویداد تصریح کرد: با توجه به برگزاری آزمون های متعدد در دانشگاه پیام نور، ظرفیت بالقوه ای در این خصوص ایجاد شده است.

رئیس دانشگاه پیام نور گلستان در حاشیه این بازدید، به برنامه این دانشگاه برای توسعه کمی رشته ها در مقطع تحصیلات تکمیلی اشاره و اظهار امیدواری کرد: در سال تحصیلی جدید با توسعه ظرفیت دانشگاه پیام نور بتوانیم پاسخگوی نیاز متقاضیان تحصیل در بزرگترین دانشگاه دولتی کشور باشیم.

روابط عمومی پیام نور استان گلستان