دفترآموزش آزاد
1398/10/11 چهارشنبه
همکاری ویژه دانشگاه پیام نور گلستان با بیمه تجارت نو
دانشگاه پیام نور استان گلستان با همکاری بیمه تجارت نو، دوره آموزشی آشنایی با صدور بیمه های مسئولیت برگزار گرد

به همت مرکز آموزش های آزاد دانشگاه پیام نور استان گلستان و با همکاری نمایندگی بیمه تجارت نو شعبه مرکزی استان گلستان، دوره آموزشی آشنایی با صدور بیمه های مسئولیت ویژه کارکنان و نمایندگان بیمه تجارت نو در دانشگاه پیام نور استان برگزار شد.

یوریک خزین مدیر شعبه بیمه تجارت نو استان گلستان بعنوان مدرس این دوره، سرفصل های آموزشی شامل: تعریف مسئولیت، آشنایی با رشته های بیمه مسئولیت، قوانین مرتبط با بیمه های مسئولیت، آشنایی کلی با ضوابط پرداخت خسارت بیمه مسئولیت و .. را ارائه نمود.

شایان ذکر است دوره آموزشی بعدی با عنوان « کلیات صدور بیمه های آتش سوزی» در روز چهارشنبه 11 دی ماه در دانشگاه پیام نور برگزار خواهد شد.

علاقمندان به صنعت بیمه می توانند با مراجعه به دفتر آموزش های آزاد دانشگاه پیام نور گلستان و یا سامانه دفتر آموزش های آزاد و چند رسانه ای به آدرس:  otc.pnu.ac.ir  از این دوره ها مطلع و استفاده نمایند.