دفترآموزش آزاد
1398/10/29 یکشنبه
رایزنی دانشگاه پیام نور استان گلستان با بیمه تجارت نو
پنجمین جلسه هم افزایی دانشگاه پیام نور با بیمه تجارت نو برگزار شد

در راستای همکاری های فی مابین دانشگاه پیام نور با شعبه مرکز نمایندگی بیمه تجارت نو استان گلستان، پنجمین جلسه مشترک با حضور ریاست و معاونین دانشگاه با مدیریت بیمه تجارت نو برگزار شد.

در این جلسه دکتر سید بهروز نهضتی رئیس دانشگاه پیام نور استان، ضمن اعلام رضایت از تعاملات صورت گرفته با شرکت بیمه تجارت نو، خواستار گسترش زمینه های همکاری در جهت خدمت به دانشجویان و فارغ التحصیلان این دانشگاه شد.

وی با اشاره ظرفیت های موجود دانشگاه پیام نور از جمله محتوی محور بودن،  گستردگی جغرافیایی، پذیرش دانشجویان بومی، برگزاری  کلاس ها بصورت  نیمه حضوری و الکترونیکی، ارائه رشته های تحصیلی مرتبط با صنعت بیمه و علاقمندی دانشجویان این دانشگاه به یادگیری دوره های تکمیلی علوم مختلف، خواستار تعامل هر چه بیشتر این دو نهاد در جهت ارائه خدمت به دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه پیام نور شد.

بهبود و افزایش کیفیت ارائه خدمات به پرسنل دانشگاه پیام نور از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه بود.

یوریک خزین مدیر بیمه تجارت نو استان نیز در ادامه جلسه ضمن اعلام آمادگی برای همکاری و تعامل بیشتر با دانشگاه پیام نور، به ارائه  گزارشی از روند انعقاد قرارداد با مراکز درمانی جدید و بازبینی مکرر فرآیند های پرداخت خسارات درمانی به پرسنل دانشگاه پیام نور استان پرداخت.