آموزش الکترونیکی
1399/7/20 یکشنبه
آموزش و نرم افزارهای مهم جهت ورود به کلاسهای مجازی ترم پاییز 99
راهنما و نرم افزارهای مورد نیاز دانشجویان و اساتید جهت ورود به سامانه کلاسهای مجازی

اساتید گرامی
دانشجویان گرامی

لطفا با نرم افزار کروم وارد سامانه lms شوید.

راهنمای ورود به سایت:
نکته مهم: اساتید جهت ورود به سامانه و ضبط کلاسها فقط ازرایانه استفاده نمایند .در غیر اینصورت امکان ضبط کلاس را نخواهند داشت.
راهنمای تصویری اساتید
راهنمای تصویری دانشجویان
نحوه شركت در آزمون توسط دانشجو
  برای ورود با موبایل
اگر می خواهید کلاس های مجازی خود را در تلفن همراه برگزار یا مشاهده نمایید.
اساتید گرامی و دانشجویان عزیز حتما نسخه جدید نرم افزار ادوبی را نصب نمایید.
Adobe Connect Mobile

نسخه 64 بیتی نرم افزار ادوبی کانکت
دانلود نمایید.

دانشجویان و اساتیدی که گوشی آیفن دارند حتما با نرم افزار کروم وارد سامانه lms شوند.

برای ورود با کامپیوتر
اگر می خواهید کلاس های مجازی خود را در کامپیوتر یا لپ تاپ برگزار یا مشاهده نمایید.
اساتید گرامی و دانشجویان عزیز حتما نسخه جدید نرم افزار ادوبی را نصب نمایید
مرحله اول نصب گوگل کروم
مرحله دوم : تنظیمات گوگل کروم

مرحله سوم : نصب ادوبی کانکت

Adobe Connect
دانلود نمایید

.آموزش نصب در کامپیوتر

تنظیمات گوگل کروم

نحوه ایجاد آزمون توسط اساتید
فلش پلیر
فلش پلیر به روی مرورگر گوگل کروم بصورت پیش فرض نصب میباشد. در صورت عدم مشاهده فایل فلش روی مرورگر کروم ، به روی آیکون قفل یا info کنار آدرس سایت مورد نظر کلیک کنید و Site settings را بزنید و گزینه Flash را پیدا و Allow را انتخاب کنید.
Adobe Flash Player
دانلود نمایید.
enlightened در صورت استفاده از مرورگر گوگل کروم نیاز به نصب فلش پلیر نیست اما در صورتی که از فایر فاکس اسنفاده می کنید لازم است فلش پلیر نصب شود

از کجا شروع کنم؟
استفاده از نرم افزار Adobe Connect راحت بوده و همه افراد می توانند از این نرم افزار کاربردی استفاده نمایند در همین راستا دانشگاه پیام نور اقدام به تهیه یک راهنمای جامع برای اساتید نموده است که قابل استفاده دانشجویان محترم نیز می باشد.