آموزش الکترونیکی
1401/10/13 سه‌شنبهسه شنبه ۱۳ دیماه
حضور نماینده نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه در استان گلستان

دکتر انوری زاده نماینده اعزامی دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور با حضور در استان گلستان از برگزاری آزمون های پایان ترم این دانشگاه بازدید کرد.

در اولین روز از این بازدید، دکتر انوری زاده با همراهی دکتر مریم ابارشی مدیر ناتک استان با حضور در مراکز و واحدهای گرگان، علی آباد و آق قلا، از نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال اول ۴۰۱۱  بازدید کرد

بازدید از قرنطینه آزمون ها، سایت آزمون های الکترونیکی و فضای آزمون کتبی و نیز دیدار با روسای این مراکز و واحدها از جمله برنامه های  این بازدید بود.

وی ضمن تقدیر از تلاش ها و زحمات همکاران استان گلستان، سطح برگزاری آن را مطابق با دستورالعمل های ابلاغی سازمان مرکزی دانست و از کیفیت آن اعلام رضایت کرد.

گفتنی است نماینده ناتک سازمان، در روزهای آتی از سایر مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور گلستان نیز بازدید خواهد کرد.

روابط عمومی دانشگاه پیام نور گلستان