آموزش
1402/8/25 پنجشنبه
ارزشیابی اساتید در سیستم گلستان

✅ بر اساس تقویم دانشگاهی، امکان ارزشیابی اساتید در سامانه‌ی گلستان  از تاریخ 13 آبان تا 9 آذر فعال گردیده است و با عنایت به اهمیّت نتایج این نظرسنجی‌ها در برنامه‌ریزی هرچه‌بهتر آموزشی دانشگاه، بایسته است دانشجویان به‌صورت پررنگ و با رعایت جانب صحت و صداقت، در این ارزیابی شرکت کنند.

❇️ کلیه دانشجویان می توانند با رعایت گام های زیر نسبت به انجام ارزشیابی در سیستم اقدام نمایند:

🔸گام 1: ابتدا در سیستم گلستان  وارد منوی زیر شوید.
🔰منوی ارزشیابی ⬅️ استاد ⬅️ ارزشیابی

🔸گام 2: در بخش سوال "آیا مایل به شرکت در ارزشیابی هستید؟" گزینه بله را انتخاب کنید.
📌 برای مشاهده فرم ارزشیابی هر درس روی دکمه انتخاب در کنار هر کد درس کلیک کنید تا به صفحه بعدی انتقال یابد.

🔸گام 3: در این صفحه، با انتخاب جواب هر سوال در انتهای پرسشنامه، روی اعمال تغییرات کلیک کنید تا نمره نهایی ارزشیابی استاد آن درس درج شود.
⚠️ سپس روی دکمه پرسشنامه بعدی بزنید تا به پرسشنامه درس دیگر انتقال یابد.

❌ لازم به ذکر است دانشجویانی مجاز به ارزشیابی هستند که پیشتر گزینه‌ی "بله" را برای حضور در کلاس درس استاد مورد نظر انتخاب نمایند.