دفترآموزش آزاد
1398/10/19 پنجشنبه
دانشگاه پیام نور استان گلستان دومین کارگاه آموزشی بیمه تجارت نو را برگزار کرد
دومین جلسه کارگاه آموزشی بیمه تجارت نو در دانشگاه پیام نور استان گلستان برگزار شد

به همت مرکز آموزش های آزاد دانشگاه پیام نور استان گلستان و با همکاری نمایندگی بیمه تجارت نو شعبه مرکزی استان گلستان، دومین دوره آموزشی ویژه کارکنان و نمایندگان بیمه تجارت نو  با عنوان کلیات صدور بیمه های آتش سوزی در دانشگاه پیام نور استان برگزار شد.

گفتنی است  طی جلساتی که  با حضور ریاست دانشگاه پیام نور استان  و شعبه مرکزی بیمه تجارت نو گلستان برگزار شد مقرر گردید دفتر آموزش های آزاد دانشگاه،  دوره های آموزشی مختلفی جهت باز آموزی و دانش افزایی کارکنان و نمایندگان بیمه تجارت  تدوین و اجرا نماید.

علاقمندان به صنعت بیمه می توانند با مراجعه به دفتر آموزش های آزاد دانشگاه پیام نور گلستان و یا سامانه دفتر آموزش های آزاد و چند رسانه ای به آدرس:  otc.pnu.ac.ir  از این دوره ها مطلع و استفاده نمایند.