دفترآموزش آزاد
1399/2/16 سه‌شنبه
با هدف آموزش و توانمند سازی مددجویان:
دانشگاه پیام نور استان گلستان با کمیته امداد امام خمینی تفاهم نامه همکاری امضاء کرد

دانشگاه پیام نور استان گلستان با هدف آموزش و توانمندسازی مددجویان جهت ایجاد اشتغال پایدار با کمیته امداد تفاهم نامه همکاری امضا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان گلستان صبح امروز، دکتر سید بهروز نهضتی رئیس دانشگاه پیام نور گلستان با حضور در دفتر عیسی بابایی مدیر کل کمیته امداد امام خمینی استان، تفاهم نامه همکاری امضا کرد.

ضرورت برنامه‌ریزی برای توسعه منابع انسانی مورد نیاز طرح های توسعه‌ای کشور، ارتقاء بهره وری نیروی کار متخصص، ارتقاء صلاحیت های فنی و حرفه‌ای، توانمندسازی مددجویان تحت پوشش کمیته امداد استان برای ورود به عرصه فعالیت های اقتصادی و بهره وری بهتر از توان علمی طرفین و امکانات اعم از فضا و تجهیزات آموزشی موجود در استان از اهداف این تفاهم نامه اعلام شد.

نهضتی به تعهدات دانشگاه در این تفاهم نامه اشاره کرد و افزود: فراهم کردن بسته های آموزشی دوره های کارآفرینی متناسب با نیازهای گروه های هدف در مراکز آموزشی، تبادل استاد و مربی بین دانشگاه و کمیته امداد، همکاری در راه‌اندازی کارگاه های آموزشی جدید، تأمین فضا، تجهیزات، مواد مصرفی و امکانات لازم، همچنین انجام نیازسنجی و شناسایی مشاغل منطقه و دانش بنیان و اعلام به کمیته امداد منطبق با نیازهای شغلی مددجویان از جمله تعهدات دانشگاه پیام نور استان گلستان است.

گفتنی است اسماعیل تیموری مدیر فرهنگی و امور دانشجویی ونیز میترا کردجزی کارشناس آموزش های آزاد دانشگاه نیز در این جلسه حضور داشتند.